Nem várt előtt pozitív teszt?
Mi a véleményetek First response 6 days earlier terhességi tesztről?
Elvileg ki mutatja 6nappal a nem várt előtt! Volt már valaki akinek be vált ?
Mármint tényleg tesztelt nem várt előtt és pozitív lett.
4 nappal vagyok nem várt előtt és azthiszem le tesztelem ezt a tesztet 😁🤞🏻
Szurkoljatok nekünk ❤️
Hajt a kíváncsiság . Arra gondoltam egye kutya csinálok egy tesztet ha nem felejtem el reggel :) és ha negatív persze nemvárt után csinálok újból . De ha pozitív pár nappal több időm lesz evezni hogy babánk lesz 😁🤞🏻
Tudom igazad van persze
De van egy fölös tesztem és érdekel igaz e a hat napos előrejelzés ☀️🤔⛈ ❤️
Ha most megmutatnám, hogy nekem most kedd délutáni pisiből milyen lett a predictor earlym. Nem hinnétek el.
És még mielőtt mondanátok: hőgörbét vezetek erre való hőmérővel és ovulációs tesztelek hónapok óta.
Nagyon jó a predictor early, tényleg mutathatja előbb pár nappal.
De mondjuk én biztosra tudom a tüszőrepedés időpontját, tehát nem a nem várt menstruációhoz igazítva néztem sosem, hanem a tüszőrepedés óta eltelt napokat számoltam.
Kérdező, ha gondolod írj rám privátban és elküldöm a képet.
Vasárnapra nem várom.
Valakinek korán kezd beágyazódni a megtermekenyitett petesejt. Kb 7 nappal az ovuláció után. Ha minden nagyon korán történik akkor valóban a predictor van olyan érzékeny hogy kimutassa a 9.napon. Viszont Valakinek tovább tart ez a folyamat akár 12 napig is, tehát csak utána kezd el termelődni a hcg. Így csak kb 14 nappal az ovuláció után mutatja ki a teszt. Azért szoktak azt mondani hogy várjuk ki késik-e a menstruáció, mert a luteális fázis általában 14 nap. Akkor már jó eséllyel kimutatják a tesztek a terhességet és megkimelnek egy esetleges csalódástól.
Egyébként nekem ovuláció után (követve volt Ultrahanggal) 12 nappal lett halvány de egyértelmű pozitív a predictor early
Köszönöm a válaszokat ! :)
Sajnos hómező volt a teszt teljesen negatív 9 napja volt peteérésem .
De nem meglepő
Azért reménykedtem .. újra tesztelek majd nemvárt után .
Köszönöm hogy szurkoltok.
Barátnőm és párom soha nem mondtak ilyet de szerintük most igen is terhes vagyok ez biztos . Valami megérzés nekik
De nem akarom bele élni magam :)
Most először vagyok a leg nyugodtabb ha hiszitek ha nem :)
Majd jön amikor eljön az ideje . Ő tudja mikor kell jönnie mikor van itt az ideje . Ez megnyugvást ad nekem .
Már egy éve próbálkozunk .
Ideje elengednem ...
írok és posztolok majd képet nemvárt utanni tesztről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!