Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » SOS! Nem szeretnék terhes...

SOS! Nem szeretnék terhes lenni.9 napja késik a menzeszem, a teszt negatív lett. Csináljak másikat?

Figyelt kérdés

Nagyon félek, hogy mégis terhes vagyok. A "gagyibb" tesztet vettem, belemártottam a pisibe és 3 perc múlva se mutatott semmit, ekkor újra belemártottam és megjelent 1 csíkocska. Szerintetek rosszul csináltam, ismételjem meg?

Semmilyen tünetem nincs a menzesz késésén kívül!

Köszi,

22L

2019. okt. 21. 11:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
80%

Először egyetlen csík sem volt? Akkor szar a teszt.

És ezt nem kell tunkolni bele, meg van adva, hogy meddig mártogasd. Egyszer. Legközelebb olvasd el rendesen.

2019. okt. 21. 14:31
 12/13 anonim ***** válasza:
38%
Nem hiszem el, hogy egy 22 éves felnőtt nő nem képes értelmezni egy használati utasítást és nem tud normálisan megcsinálni egy terhességi tesztet. Remélem nem vagy terhes, ennyi ésszel ne szaporodj.
2019. okt. 21. 17:50
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

nem hinnem h terhes vagy . Nekem os volt 20-25eves koromig h nem pontosan jott meg , szinte mindig kesett.

A mostani.ciklusom 34-35napos, lehet a tied is hosszabb.

Irj ha megjott

2019. okt. 22. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!