SOS! Nem szeretnék terhes lenni.9 napja késik a menzeszem, a teszt negatív lett. Csináljak másikat?
Nagyon félek, hogy mégis terhes vagyok. A "gagyibb" tesztet vettem, belemártottam a pisibe és 3 perc múlva se mutatott semmit, ekkor újra belemártottam és megjelent 1 csíkocska. Szerintetek rosszul csináltam, ismételjem meg?
Semmilyen tünetem nincs a menzesz késésén kívül!
Köszi,
22L
Aztán minek martottad bele mégegyszer?
Sikerült azért elolvasni a használati utasítást?
A max csík, csak annyit jelent, hogy maximum addig a szintig szabad belemártani, ha lejjebb mártod sem baj. De nem csak bele kell mártani és egyből ki, hanem 10-15 másodpercig benne kell tartani utána kivenni. De a használtai útmutatóban szépen le is van írva, aztán egy vízszintes felületre kell helyezni, ami nem szívja be a nedvességet. Utána kell várni 3-5 percet és leolvasni.
Egy csík mindig van rajta, egy csík nem vagy terhes két csík terhes vagy, a második csík lehet halvány, az is terhességet jelent. Ennyi nap késésnél, ha csak egy csík volt rajta 100%, hogy nem vagy terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!