Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akiknek 28napos ciklusai...

Akiknek 28napos ciklusai vannak és nincs semmilyen nőgyógyászati problémája, mennyi idö alatt sikerült teherbeesni?

Figyelt kérdés
2019. okt. 21. 07:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha továbbra se jön össze, orvos is vizsgáljon meg mindkettőtöket.

És ne görcsölj rá. Stresszes szervezetben nehezebben ágyazódik be a baba. Csak akkor szexeljetek amikor jólesik, ne parancsra meg ovutesztekre. Élvezzétek az együtt töltött időt, vonatkoztass el, aztán majd jön amikor jönnie kell annak a babának.

2019. okt. 21. 09:40
 12/22 A kérdező kommentje:
Most ezt a 6. Hónapot még megvárom,ha nem.jön össze megyek orvoshoz. Nem stresszelek rá,csak simán vágyom rá. Remélem sikerül végre :) köszönöm
2019. okt. 21. 09:44
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
A világ legnehezebben megfogadható tanácsa, de muszáj egy kicsit lelazulnod. Már rengeteg kérdést olvastam itt tőled amikből süt, hogy rettentően rá vagy feszülve. Nem mondom hogy az gátol, de nem is segít. Mi is sokáig vártunk és nem tudtam én sem elengedni teljesen, hiszen eldöntöttük hogy jöhet, akkor hogyan engedjem el? De aztán rájöttem, hogy kezdek becsavarodni és görcsösen akarni, hogy már a szexet sem élveztem...próbáld meg kényszeríteni magad, hogy ne ezen pörögj állandóan. Például most három hónapig tilos az ovulációs teszt, a naptár számolgatás helyette legyen valaki más három hónapos projekted. Nem biztos hogy ettől összejön, de talán helyre billen a lelki békéd. Járjatok el ideoda, töltsetek sok időt kettesben, dolgozz.
2019. okt. 21. 10:41
 14/22 A kérdező kommentje:

Igen,ezt már elterveztem,se ovulációs tesztet,se hcg tesztet nem vettem,már azért sem,mert azon is csak idegesítettem magam :D

Mindent a véletlenre bízunk most :)

2019. okt. 21. 11:48
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Szia nekünk ez a 6honap hogy probálkozunk igy utolag be láttom rá görcsöltem anyira akartam de mostmár nem jön amikor jön bizok benne nagyon közben lakás vásárlás közepében vagyunk igy arra koncentrálok 100%osan hidd elnamikor ugy érzi itt az ideje sikerülni fog sok sikert kivánok jah és élvezd minden egyes pillanatát a sexnek az a legfontosabb, ne görcsölj rá hidd el nem jő:)
2019. okt. 23. 08:36
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Szia nekünk ez a 6honap hogy probálkozunk igy utolag be láttom rá görcsöltem anyira akartam de mostmár nem jön amikor jön bizok benne nagyon közben lakás vásárlás közepében vagyunk igy arra koncentrálok 100%osan hidd elnamikor ugy érzi itt az ideje sikerülni fog sok sikert kivánok jah és élvezd minden egyes pillanatát a sexnek az a legfontosabb, ne görcsölj rá hidd el nem jó:)
2019. okt. 23. 08:37
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Már többen írták, de ez a nagy igazság: nem szabad görcsölni rajta! Csak éld a hétköznapi életed (dolgoz-tanulj, szórakozzatok, tedd amit kell otthon, abszolút élvez ki minden együttlétet a pároddal - a legmocskosabb, legromantikusabb, legőrültebb fantáziátokat most éljétek ki) s jönni fog magától. Nekünk is így volt, s babó jött is - hamarabb mint gondoltuk. ☺️

Csak hogy értsd, épp hogy letettem a gyógyszert és ő már jött is, pedig az orvos azt mondta, hogy kell egy kis idő a szervezetemnek... A barátnőmnek addig nem jöttek a gyerekek míg teljesen le nem lazult, aztán pik pak össze jött nekik. (34 vagyok a barátnőm, meg 34 és 37 évesen szült... Mivel te fiatal vagy a szervezetednek elméletben könnyebben kell hogy "őt" majd befogadja)

Ha egy év eltelik csak akkor érdemes orvoshoz fordulni, ha most azt mondta minden rendben van veletek (nekem a páromar is megvizsgálták, sperma szám mérés, stb mert ő is biztosra akart menni).

2019. okt. 23. 11:50
 18/22 A kérdező kommentje:
Szerencsére tudom tartani magam,hogy ne görcsöljek rá :) eddig valahogy nem.sikerült,de már én is belátom,higy ez így nem mehet tovább :)
2019. okt. 23. 16:06
 19/22 anonim válasza:
100%
Egy tanács bár lehet próbáltad én menszesz naptárt töltöttem le az írja mikor magas mikor alacsony a termékenységi esély és mikor van ovulációd akkor a legmagasabb😉.Én nem szedtem gyógyszert mikor eldöntöttük,h.babát szeretnénk elösször nem azt néztem..Tanácsra próbáltam ki én is a naptárt és másodszorra sikerült🥰 Most 22hetes boldog kismama vagyok!Próbát megér😉
2019. okt. 24. 07:59
 20/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! Igen,használok ilyen naptárat már több éve. Most vagyok termékeny,jön róla az értesités :D

Gratulálok neked a babához! :)

2019. okt. 24. 11:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!