Akiknek 28napos ciklusai vannak és nincs semmilyen nőgyógyászati problémája, mennyi idö alatt sikerült teherbeesni?
Figyelt kérdés
2019. okt. 21. 07:46
1/22 anonim válasza:
Nekem azonnal az első próbálkozásból. Pedig 34 éves voltam már. Tavaly januárban tettem le a tablettát és februárban már terhes voltam.
2/22 A kérdező kommentje:
Mi most vagyunk a 6. Próbálkozós hónapba,még nem sikerült sajnos,nem tudom miért várat :(
2019. okt. 21. 07:54
3/22 anonim válasza:
A kisfiam az első hónapban, most a második terhességem te 11 hónapot vártunk.
4/22 anonim válasza:
6 hónap még nem tűnik soknak, egy év után szoktak orvoshoz fordulni. De lehet nem is nálad van a baj, hanem a párodnál.
Én a 3. hónapban lettem terhes.
5/22 anonim válasza:
7 alkalommal voltam terhes, mert sok vetelesem volt. Pontos, 28 napos ciklussal az elso 6 terhesseg 1-3 honapon belul osszejott, a hetedikre egy evet vartunk. Nincs nogyogyaszati problemam, akkor sem volt, megis nehezen ment a korabbiakhoz kepest (de nem is baj, mert a baba megmaradt).
6/22 anonim válasza:
2 év után, gyógyszeres támogatással.
7/22 anonim válasza:
11. Hónapban sikerült. Ma megyek először uh-ra. 8-9 hetes vagyok. De doki pontosan megmondja. Ez az első.
34 vagyok
8/22 anonim válasza:
30-on felül voltam, amikor elkezdünk "próbálkozni". Előtte beszéltem erről a nőgyógyászommal. Ő azt mondta, ha 3 hónap alatt nem sikerül, akkor elkezdjük a kivizsgálást. A második hónapban terhes lettem.
9/22 anonim válasza:
6 hónap pedig harminc alatt vagyunk. Ez teljesen normális nekem ezt mondta az orvos. Egyetlen amit nézett, pajzsmirigy
10/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Aranyosak vagytok!
Kicsit elszomorít,néztem az ovulációt(teszt) ovus fájdalmam is szokott lenni,együtt is vagyunk,mégsem.jött még össze :( 21 éves vagyok,párom 29.
2019. okt. 21. 09:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!