Erősödött a tesztem?
Figyelt kérdés
A felsőt 3 napja délután csináltam, az alsót most délelőtt, de nem első vizeletből, kicsit ront a képminőségen, de ti mit gondoltok? [link] 2019. okt. 19. 11:04
1/6 anonim 

válasza:

Ez mind a 2 pozitív. Nem értem minek tesztelsz
2/6 anonim 

válasza:

Mind a kettő pozi. Miért vagy bizonytalan?
3/6 anonim 

válasza:

Egyformák. Bitang pozitív mind a kettő.
4/6 anonim 

válasza:

Ezek egyértelmű pozitívak. Ennek nincs már mit erősödnie!
5/6 anonim 

válasza:

a tesztek nem képesek hcg mennyiséget mérni, mivel a vizelet koncentrációja mindig más, ez pozitív, nincs miért oka annak, ho tesztelgess. Nekem sose volt ilyen erős tesztem, a kisfiam mégis itt szuszog rajtam.
6/6 anonim 

válasza:

Legnagyobb butasag tobbszor tesztelgetni, raadasul teljesen mas korulmeny kozott.
Semmit sem jelent ha halvanyabb!
En mar jartam igy, sirva mentem szinte az orvoshoz, csinalt uh-t es mar dobogott a szive is.
De jartam mar ugy is h betyar eros volt a teszt, mentem uh-ra ,kozben meg mar vagy 1.5 hete elhalt az embrio! Szóval van tapasztalatom!
Nyugalom!!!! Boldog babavarast!!!😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!