Nem erősödött a tesztem, bajt jelent igaz?
Írtam már ki kérdést a Romed teszttel kapcsolatban. Nem részletezem a körülményeket, mert itt most nem fontos. A lényeg, hogy 12-én este csináltam tesztet, ami ilyen lett:
Ma reggel is csináltam, ami ilyen:
Élőben a megszólalásig hasonlítanak, rózsaszín mindkettő.
Szerintetek?
Köszönöm
Az otthoni vizeletteszt nem hcg szint mérő, annyit tud, hogy van-e a vizeletben hcg, vagy nem. Van olyan teszt, ami sosem lesz erős, nekem a One Step tesztcsík volt ilyen.
Ha megnyugtat, csináltass hcg vérvételt kétszer, hogy emelkedi-e.
Egyetertek elottem irokkal.
En elozo terhessegemnel ketnaponta/napinta tesztelgettem mint akinek fizetnek erte, erosodott is, aztan mikor mar a legerosebb volt verezni kezdtem es elveteltem masnapra.
Mostani terhessegemnel egyetlen halovanyka teszt es ket hetre ra orvos, 29. hetben vagyok most. Ugyanis megtanultam a lecket: ne tesztelj mintha nem lenne holnap! Nem attol fog megmaradni vagy elmenni.
önmagában ez így semmit nem jelent (egyébként szerintem erősebb)
orvoshoz menj, vele meg tudod beszélni, 5-6 hét körül megnéz UH-al is :)
Nagyon szépen köszönöm Nektek! :)
Van már egy 14 hónaposom, vele szépen erősödtek a csíkok, azért ijedtem meg.
Várok akkor 5-6. hétig, remélem nem lesz semmi baj.
A tünetek is tejlesen mások, mint az első terhességemnél. Akkor nagyon fájtak a melleim, most semmi. Meg sincs duzzadva. Sajnos szoptatás után " üres tejes zacskók" lettek, bocsi hasonlatért, ez miatt is lehet? Puffadok, nyilal, jelenleg ennyi. Görcs sincs, az előzőnél volt.
Mindegy, majd kiderül :)
Köszönöm szépen a válaszokat! A linket is! :)
Sajnos nálunk nem lehet kapni azokat a teszteket amit írtatok, itt csak a patikába tudok venni, most vizeletsugaras Medi-labot vettem. Azt még megcsinálom, aztán majd megyek a dokihoz 2 hét múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!