Milyen tünetek lehetnek a két menszi között?
Figyelt kérdés
A férjemmel babát szeretnénk. A ciklus.hu szerint 7-én volt peteérésem.Szorgoskodtunk is annak rendje és módja szerint. Mégis tegnap elkezdett fájni a mellem, ami mára abba maradt. Milyen tünetek lehetnek a köv. mensiig, ami kb. karácsony környékére várható? Lehetek terhes?2007. dec. 10. 12:15
1/2 anonim válasza:
Szia! Tünetek sokfélék lehetnek, de ezek be is tudják csapni az embert. Nekem az egyetlen tünetem az erős mell fájás volt. De voltak hónapok amikor félidőtől már émelyegtem, szédültem ugyan akkor is fájt a mellem de még sem jelentett terhességet. Szerintem ne gondolj most arra, hogy sikerült vagy nem. Egyszerüen élvezd az életet úgy is jön a karácsony, foglald le magad és meglátod ha nem görcsölsz meg lesz az eredménye.
2/2 anonim válasza:
a terhessegi tuneteket a neten is megtalalod,ha 7re irta a peteerest akkor 21re a mensit ez biztos.nos szerintem ha sikerult meg nem erzel semmit majd a teszt (ha nem jon meg)megmutatja.alt a peteeres utan 10-12 nappal a hcg mar kimutathato erzekeny teszttel majd 2,5 naponta megduplazodik.tehat ha varsz a biztonsag kedveert,mert igy a 17-19-en mar lehet pozitiv,de nem biztos hogy 7en tenylegesen volt e peteeres es az sem h aznap termekenyult meg.szoval ha a biztosra mesz szerintem tesztelj 24en vagy az utan,ha nem jon meg,mert ha megjon akkor ujra kezdhetitek a szorgoskodast,szep karitok lenne,kivanom hogy igy legyen de ne ezzel torodj es idegeskedj mert az nem tesz jot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!