Lehetek terhes?
3 hónapja próbálkozunk a tesóval. Szoptatok még reggel este, így ez már nem olyan intenzív. Menzeszem júliusban jött meg azóta 2x jött meg aug. elején és szeptember elején, de már 8 napja késik. Az előző hónapban (szeptemberben) a peteérést vártuk addig nem is voltunk együtt, de nem lett vmiért az ovulációs tesztek szerint. Szeptember hónapban a hónap végén 4x voltunk együtt 24-30-a között, védekezés nélkül.
Napok óta várom, hogy mi lesz megjön vagy sem. Nem is reménykedtünk, hogy terhes lehetek mert ez nem volt sok alkalom. Csináltam ovulációs tesztet az erősen pozitív lett. Aztán csináltam egy terhes tesztet is (este volt ez) időn belül semmi de időn túli halvány 2.csik lett. Most reggel újra csináltam egy másik fajta terhes tesztet az időn belüli halvány 2.csikkal lett.
Nagyon izgulunk. Nagyon vártuk már apával, hogy ez megtörténjen de félek hogy nehogy vmi gond legyen.
Szerintetek ez lehet terhesség?
Plusz egy hete erősebb a folyásom is.
Köszönöm a segítségét!!
Ez szerintem is pozitív
Gratulálok !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!