Létezhet, hogy már nem tudok teherbe esni egy második gyermekkel?
Van már egy 7 éves kisfiam,aki az első próbálkozós hónapba összejött.Szeretnénk egy másik babát is,azonban már a 8-dik sikertelen hónapon vagyunk túl.
Femibion 0-át és folsavat szedek már 3 hónapja..Mi lehet a probléma?tudnátok nekem valami okosat mondani?
Kettes vagyok.
Nem tudom máshol hogy megy, én Pécs mellett lakom. Ott nem kell hogy orvos küldjön. Felhívod a meddőségit és kérsz időpontot. Több hónap múlva adnak, érdemes időben elkezdeni, és mondják milyen vizsgálatokat csináltass meg az első megbeszélésig. Elmész a saját nődokidhoz, kérsz friss rákszűrést, és 3 és 21 napi vérvételt a hormonjaidra, mert azt vinni kell a meddőségibe. Majd ha eljön az időpontod elmész a papírjaiddal, és ott még csinálnak átjárhatóságit, férjednek sperma vizsgálatot, meg amit még akarnak.
De ha te máshol laksz, a közeledben lévő meddőségit felhívod, elmondják ott mi a szokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!