Olyan hölgyek, párok írjanak ide, akik több mint fél éve próbálkoznak vagy fél év után jött össze a kisbaba. Tapasztalatok?
Ki hogyan próbálkozik és mik a tapasztalatok ?
Segítsünk egymásnak lélekben,hát ha tudunk segíteni ezzel a másiknak. Ti hogy élitek meg?
8 hónap után jött össze. Nem akartam elhinni.
Egyedül a femibion 0t kezdtem el, nem tudom mennyit segített nekem eleve problémás a hormonrendszerem.
9 hónapnál jártunk mikor épp az éves rákszűrés ideje eljött. A doki inofolicot és femibion 0-át javasolt. Első ránézésre semmi gondot nem talált nálam és biztató jelnek vette, hogy pont az előző ciklusban volt egy kémiai terhességem. Így 3 hónap vitaminszedést javasolt és ha nem sikerül teljes kivizsgálás. Most fogok visszamenni hozzá, de már nem a kivizsgálásra, hanem első terhes vizsgálatra. Szóval az első teljes, vitaminszedős hónapban összejött a baba. Most már csak a vizsgálaton legyen rendbe minden. Nem tudom mennyi köze van a vitaminnak ehhez, de nem is számít.
Így összeségében 11 hónapja próbálkoztunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!