Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki, mikor - ciklusa melyik...

Ki, mikor - ciklusa melyik részében - érzi magán a legerősebben a libidó növekedését?

Figyelt kérdés

Általában azt mondják, hogy középidő (ovuláció) környékén a legnagyobb a nők libidója. A saját tapasztalatom az, hogy menstruáció végén, valamint az azt követő nagyjából 1 hétben vagyok teljesen "megőrülve". Ennek ellenére van, hogy érzem az ovulációs fájdalmat es a nyák állapotán is látom a változást, de mindezt a 14 napom környékén, amikor már teljesen lenyugodtam úgymond.

Tehát ezeknek a dolgoknak viszonylag egy időintervallumban kellene jelentkezniük, nálam ez mégsem így van.

Tapasztalatokra lennék kíváncsi, másnál is hasonlóan működik ez, illetve mi lehet a magyarázat az én esetemre?

Köszönöm a válaszokat!

2019. okt. 6. 14:04
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút ovuláció előtt és közben a legerősebb nálam. De igazából ez akkor alakult ki, amikor házas lettem és időhiány, stb., miatt már kevesebbet szexeltem. Régen, amikor fiatal voltam, tanultam, nem dolgoztam, bármikor rám jött a szexelhetnék. Szóval ha van egy jó szexuális életed, akkor nem csak ovuláció idején leszel kívánós, legalábbis nálam így volt.
2019. okt. 6. 14:07
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a menzesz előtti napokban volt a legerősebb. Bár most hogy terhes vagyok, majdnem minden nap erősen kívánom.
2019. okt. 6. 14:08
 3/9 A kérdező kommentje:

Kedves masodik valaszolo!

Es lehetseges, hogy te menstruacio elott eshettel teherbe? Gondolok itt arra, hogy azt mondtak akkor kivantad jobban, igy talan akkor volt ovulaciod is es abbol sikerult a baba?

2019. okt. 6. 17:08
 4/9 A kérdező kommentje:

*mondtad

Bocsanat, elirtam.

2019. okt. 6. 17:08
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, nálam mensi után jön az h nagyon kívánom. Ovulációkor kifejezettem szar a hangulatom, és igazából még szexelni sincs kedvem. Amikor próbálkoztunk annakidején, tudtam h peteérésem van, a nyákom a hangulatom minden egybevágott, nem volt kedvem a szexhez de muszáj volt 🙂 össze is jött.
2019. okt. 6. 18:50
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
2- es vagyok. Nem tudhatom mikor fogant, mert azt ugye sosem lehet tudni. A fogantatás sosem az aktuskor van, mellesleg mi meg szinte minden nap együtt voltunk.
2019. okt. 6. 21:16
 7/9 A kérdező kommentje:

5-os!

Jo tudni, hogy nem csak en vagyok ilyen "fura". De mi lehet erre a magyarazat?

2019. okt. 6. 22:43
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is menstruáció előtt, de valamennyire nagyjából ovunál is
2019. okt. 7. 07:48
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyértelműen ovuláció, méghozzá nekem az ovuláció előtti napon kezdődik, hogy a falat kaparom, és aztán még egy pár napig ovuláció után. Előtte-utána sincs különösebb gond, de azokban a napokban... :D
2019. okt. 7. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!