Mikor jelentkezik az elsö tünett és nalatok Mi volt az elsö?
Òlmosan fàradt voltam, közben meg volt rajtam egy olyan furcsa àllandòan biszergetö boldogsàgèrzès. :)
A nemvàrt elött 2 nappal teszteltem ès pozi lett. Mikor mondtam a pàromnak meg se lepödött:Sejtettem, folyton csal alszol. :D
(Az hozzà tartozik, hogy elötte fèl èvig pròbàlkoztunk ès minden mensi elött produkàltam valami klasszikus tünetet /hànyinger, mellfàjàs, görcsök/...persze mindig mensi lett.)
Nekem baromi korán fájtak a melleim, akár pms tünet is lehetett volna, de nekem mensi élőtt sosem fájnak a melleim. Innen sejtettem, hogy van valami. Szag érzékenység, szagundor volt még, pl párom axe sprayje után ki kellett szellőztessek. Etkezesnel elég sok kaját nem kívántam, inkább étvágytalan voltam.
Állítólag nem túl jó jel, ha a "nem várt" körül már ilyen volumenű tünetek vannak, nálam ez be is igazolódott...nem várt körül facelle és x-epil tesztek is egyértelműen pozitívak lettek, erős 2.csík volt mindegyiken, mégis 10 nappal később megszakadt a terhesség. Valószínű kémiai volt, vagy a magas láz miatt szakadt meg.
29N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!