16 éves barátnőmmel hosszú idő után lefeküdtünk, de koton nélkül. Nem mentem el benne, időben kivettem a péniszem, lehet így bármi baj?
Figyelt kérdés
2019. okt. 2. 18:25
11/13 anonim válasza:
"Nincs 100 forintod"...3db koton 1500 ;)
12/13 anonim válasza:
Szerintem nem az a lényeg, hogy mennyibe kerül egy koton. Az a lényeg, hogy akinek erre sincs pénze, nem tudom, hogy hogy gondolja, hogy így okés szexelni egyáltalán, mert igenis benne van a pakliban, hogy teherbe esik a lány. Az abortusz és a gyereknevelés drágább.
Amúgy az előző válaszomat aki leszavazta, miben nem ért velem egyet? Hetes voltam.
13/13 anonim válasza:
Igen, az elöváladéktól is teherbe lehet esni amit nem érzel ha kijön. Na megha ennyire sok eszed van nem csak tefhesség ellen használják a kotont, hanem nemi betegség ellen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!