16 éves barátnőmmel hosszú idő után lefeküdtünk, de koton nélkül. Nem mentem el benne, időben kivettem a péniszem, lehet így bármi baj?
1.Igen lehetséges a terhesség.
2.Ennyire idióták vagytok, vagy hiányoztatok a szexuális felvilágosítás óráról?
Hívd inakbb óvszernek!
Amit ha bacol felhúzni akkor már legyél kicsit felvilágosult
Ziemlich gut. Hanyagoljátok a szexet egy ideig ha ennyire tudatlanok vagytok. :D Teszem hozzá, nem vagyok sokkal idősebb a barátnődnél, de annyi eszem van, hogy tisztába vagyok azzal, hogyha nem védekezek akkor megvan az esély a terhességre, ha meg óvszer nélkül csinálom csak szimplán, akkor nemi betegségre. Az “időben kihúzom” taktika nem működik, ugyanis az előváladékban lehet spermium.
Kérlek. Ne legyél suta. Előbb érdeklődj, olvass, JELENJ MEG A ROHADT FELVILÁGOSÍTÓ ÓRÁN AMIT 6-8. OSZTÁLYBAN TARTANAK. És utána szexelj esetleg. Ezzel megkíméled magadat is, és a jövőbeli párjaid is egy be nem tervezett gyerektől.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!