Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek mikor jött össze a baba...

Kinek mikor jött össze a baba clostilbeggyttel?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Már egy ideje próbalkozunk.. Próbaltam méhpempőt, terhes vitamint.. Most ezt a gyógyszert szedem 3 hónapja és nem is feszülök a témára! Kezdem feladni.. Múlt hónapban volt egy terhességem ami felszívódott. Már reménykedni se merek benne h hétfőn pozitívat tesztelek. Mi van ha nem marad meg ? Következő mensikor is szedetni akarja velem a gyógyszert. Akkor már 4 hónapja lesz. Kicsit félek tőle nehogy elöbb utóbb rossz vége legyen. Pl ciszta stb. Nektek mikor jött össze a baba és mivel segíthetnék rá h meg is maradjon?

2019. okt. 1. 12:26
 1/7 anonim ***** válasza:
3. ciklusból van egy kisfiam. Utána is próbálkoztunk, összesen kiseb-nagyobb szünetekkel kb 10-12 cikluson keresztül, de még peteérés sem.
2019. okt. 1. 12:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem a második stimulált hónapban fogant meg a kisfiam. Én szedtem mellette a méhpempőt is. Szerintem azt se hagyd abba :) És soha ne add fel :)
2019. okt. 1. 12:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de semmikor. 6 ciklusban szedtem.
2019. okt. 1. 13:12
 4/7 anonim ***** válasza:
Másodikban, ikrek.
2019. okt. 1. 14:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Clostyval semmikor. Meddőségi centrumban, injekciós stimulációval, lombikkal jött össze. Azzal elsőre.
2019. okt. 2. 09:11
 6/7 anonim ***** válasza:
A clostilbegytet nem három hónapig lehet szedni folyamatosan?
2019. okt. 3. 07:51
 7/7 A kérdező kommentje:
Én is úgy tudom, ezért nem szívesen szedném negyedjére. Elkell lehet mennem magán nőgyógyászhoz csak sajnos megkérik az árát, mert ez a doki meg se akarja az embert normálisan vizsgálni csak a gyógyszert irogassa fel..
2019. okt. 3. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!