Délutáni vizeletből a Predictor Early mennyire megbízható?
Tegnap kellett volna megjönnie,de semmi nem volt. Most reggel csináltam egy X-epil tesztet, arra odaképzelek egy nagyon halvány kis csíkot, ha nagyon koncentrálok. (Eddig még sosem volt ilyen.)
Délután akarok csinálni egy jobb minőségű tesztet, hogy egyértelmű legyen a negatív. (Ma kezdem az éjszakás hetet, nincs kedvem egész éjjel ezen rágódni majd...2 év nem jön a baba, nem akarom, hogy véletlenül beleéljem magam.)
Tehát, ha délután csinálok egy Predictor Early-t, akkor azon nem lesz szellemcsík, ugye?
Megvárom... :-)
Igaz amúgy, rosszul tettem fel a kérdést. Igazából az érdekelne, hogy szokott-e szellemcsíkos lenni az a fajta teszt, vagy nem jellemző.
Köszi a válaszokat!
Én sosem láttam ilyet az X-epilen, ezért zavar, hogy most meg igen.. Beleélni nagyon nem akarom magam, mert megint csak a csalódás lesz.
Szeptember 12-én volt hasonlóan erős két csíkos az ovulációs tesztem, másnap már határozottan negatív volt. 28-29 naposak a ciklusaim (legutóbb augusztus 30-án jött meg).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!