Szerintetek ez a teszt pozitív vagy negatív?
Figyelt kérdés
2 nappal vagyok a menstruációm előtt, néhany napja barnázgatok, ma csináltam egy tesztet (nem reggeli első vizelet), és nem tudom eldönteni az eredményt.
2019. szept. 22. 11:49
3/13 anonim válasza:
Nagyon halvany pozi, de ha meg elotte vagy es barnazol akar kemiai is lehet, ezert nem erdemes elore tesztelni.
4/13 anonim válasza:
Jaaaaj, már megint ilyen homályos, szar kép. Nem igaz, hogy nem bírtok normális, éles képet csinálni. Állandóan töltitek fel a homályos, elmosódott képeiteket. Nap, mint nap találkozom itt ilyennel. Hihetetlen!
5/13 A kérdező kommentje:
Kedves 4-es, ne haragudj! Elhiheted, hogy nem direkt lett ilyen a kép, a telefonom a fenének sem akart ráfókuszálni pedig nyomkodtam jó ideig. Ettől függetlenül normális hangnemben is lehet válaszolni. Szerintem. :)
A többieknek, köszönöm a hasznos válaszokat. :)
2019. szept. 22. 12:59
6/13 anonim válasza:
Mintha látnék vmit, de valóban elég rossz minőségű a kép. Pár nap múlva ismét csinálnék egy tesztet.
8/13 anonim válasza:
Tényleg sz@r a képminőség. Ennél jobb nincs?
9/13 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs, béna vagyok. :( Ha nem jön meg, pár nap múlva csinálok egy másikat. Köszönöm, akik próbáltak segíteni. :)
2019. szept. 22. 14:44
10/13 anonim válasza:
Nekem ugyanilyen tesztcsik tok negativ lett délután, miutan 2 azonnal erős pozitív. Masnap reggeli vizeletbol csináltam meg egyet es az is erős pozitiv lett, szoval szerintem holnap reggel csinalj egyet! Max veszitettel egy tesztet. Első voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!