Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az ovulációrol, szeretnék...

Az ovulációrol, szeretnék kérdezni olyanokat akik jelenleg próbálkoznak, és hőmérőznek reggelente?

Figyelt kérdés
férjemmel egy ideje próbálkozunk ebben a hónapban kezdtem mérni a hőmet de nem igazán tudom h jó e a hőgörbém segítenétek,nektek h müködik

2019. szept. 21. 12:58
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Hát linkeld be a görbét, és akkor talán tudunk is valamit mondani.
2019. szept. 21. 13:20
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem minden reggel szoktunk a párommal hőmérőzni mert olykor elfogy a vazelin s így dolgosabb meg kényelmetlenebb ki be huzigálni a hőmérőt...

Síkosítás nélkül nem fincsi :)

2019. okt. 8. 13:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Szàjban digivel nyelv alà rögtön èbredès utàn azonos időben egy ciklust vègig nèzel ...alaphő pl 36,5 mensi első napjàtó ennyi ovu előtt pàr tizeddel leesik majd felugrik màsnapra 37 re ha kitart 10 napig èrdemes tesztelni....nem èrtem a vazelint...🙄
2019. okt. 8. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!