Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Erősebb vérzés lehet a beágyaz...

Erősebb vérzés lehet a beágyazódás is?

Figyelt kérdés

Nem rendszeres a havim, de ha érzem a szúrást +nyák akkor mindig megjön rá 2 hétre.

Most is így volt, nappal szurkálás+ a többi, együtt is voltunk. Ennek 10 napja, de a ma reggeli együttlétünk után 1-2 órával a tisztaságin kicsit erősebb barnás vér volt mint egy sima pecsételés de nem rendes vérzés, azóta semmi. Lehet csak beképzelem és az együttlét miatt volt? Mert egy beágyazódásnak erős lenne ahogy olvastam.

4 éve akarunk, 1.5 éve elengedtük és örökbefogadásnál várakozunk. De így még nem voltam.

Köszönöm a válaszokat :)

2019. szept. 21. 12:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén, az ég világon semmit nem éreztem beágyazódásnál és semmilyen vérzésem nem volt. Semmi, de semmi. Az első jel az volt, amikor terhes voltam, hogy nem jött meg a vérzésem.

Te pedig rendszertelen ciklus mellett ne lepődj meg ilyeneken, nyilván valami nem jól működik a szervezetedben akár szervi okból, akár hormonális okból. Persze ettől lehetsz terhes. Kivizsgáláson voltál már? Mindent rendben találtak?

2019. szept. 21. 17:56
 12/17 anonim ***** válasza:
0%

Ezt a digitális teszteset nem láttam. De most hangosan felröhögtem :D

A méhszájasat láttam már párszor, az a csaj totál zakkant.

2019. szept. 21. 18:39
 13/17 anonim ***** válasza:
2019. szept. 21. 18:56
 14/17 anonim ***** válasza:
26%
Édes jó istenem, hogy lehet valaki ennyire gyökér? :D
2019. szept. 21. 19:52
 15/17 anonim ***** válasza:
Brutális, és ilyenek akarnak gyereket. Egy digitális tesztet nem tud értelmezni. És az egyik kommentelő még adja alá a lovat, hogy neki is ilyen volt, amikor kevés volt a hcg, mert a negatívot nem így mutatja...Félelmetes. :D
2019. szept. 22. 09:53
 16/17 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat. Én elsőre is megértettem, hogy nincs ilyen nem kell megtámadni :) Szép napot mindenkinek :)
2019. szept. 22. 12:20
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem is téged támadtunk kedves kérdező, írtam is, hogy ne vedd magadra! :) Neked is szép napot!
2019. szept. 22. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!