Nálad mi volt az oka, hogy sokat késett, de negatív volt a teszt?
Figyelt kérdés
Két hete késik, három negatív tesztem van, plusz óvszerrel védekezünk, amit teljesen szabályosan használunk mindig. Hívtam a nőgyógyászom, aki azt mondta, leghamarabb október elején tud fogadni, de ne féljek, meg fog jönni. Természetesen én ezt nem tudom ilyen könnyen venni és aggódom, hogy valami bajom van. Keressek fel egy másik, számomra idegen orvost? Ha valakinek késett már ennyit, de nem volt terhes, mi volt az oka? (Ha kiderült egyáltalán...)2019. szept. 19. 11:26
1/9 anonim válasza:
Lehet szimplán a stressz is,de lehet ciszta vagy bármi.Szerintem keress fel egy idegen orvost nem nagy dolog ha megvizsgál bármelyik más legalább tudod merre hány méter,sosem értettem miért csak egy orvoshoz járnak az emberek mintha más orvos nem lenne jó semminek.(persze tudom abba bízol/bíznak de most inkább várnál olyan sokáig?)
4/9 A kérdező kommentje:
Úristen :(((( ettől félek. Amúgy kétszer voltam másik orvosnál régebben és annyira durván (legalábbis saját orvosomhoz képest) vizsgáltak meg, kérdeztem, forgatták a szemüket stb. hogy akkor megfogadtam, hogy csak sajátomhoz megyek ezentúl...de ha ekkora lehet a baj, azonnal keresek valakit. :(
2019. szept. 19. 11:41
7/9 anonim válasza:
Ugyan már. Ha semmi panaszod, nyugodtan megvarhatod az október, nem fog történni semmi. Ha van is cisztád, úgy is pár hét múlva leellenorzik, nem fognak azonnal műtősztalra tenni, mert a ciszta legnagyobb része magától is eltűnik. Ezt csak te érzed ennyire akut problémának, de igazából nem az.
8/9 anonim válasza:
Simán késhet pl. progeszteron elégtelenségtől is. Adnak rá gyógyszert és meg fog jönni.
9/9 anonim válasza:
ne aggódj, nekem volt , hogy egy egész hónap kimaradt..pedig semmi különös nem történt abban a hónapban, nem voltam beteg, nem stresszeltem különösebben sokat, annyi, hogy akkoriban még friss volt a kapcsolatom és nem tudom..:D max. ennyi változás volt az életemben.
De semmi..nem mentem vele orvoshoz , nem foglalkoztam vele.
régen sem szaladgáltak nagyanyáink minden hülyeséggel orvoshoz..kimaradt egy hónap aztán ? ha nagy baj lenne, akkor valószínűleg más tüneted is lenne, főleg ha rendszeresen jársz szűrésre, akkor meg főleg nem lehet nagy baj.
Nem azt mondom, persze menj el orvoshoz majd, de tényleg emberből vagyunk, nem vagyunk robotok. Ne aggódj, ne stresszelj ezen mert szerintem felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!