9 nap múlva lenne esedékes a menstruációm , de a múlt hét folyamán pár napig barnás folyásom volt és érzékenyebbek a melleim is. Sokszor csak úgy rám tör az émelygés , de főleg akkor ha már kicsit éhes vagyok , és ilyen régen nem volt. A hasam alja sokszor szurkál nap közben , és az emésztésem is megváltozott. Volt már valaki aki hasonló tüneteket produkált és terhes volt??
Előre is köszönöm , és csak normális válaszokat szeretnék!!
Tudom normális választ vártál, de erre nem lehet normális választ írni...
2019. szept. 17. 18:27
2/9 anonim válasza:
Annyit olvastam, hogy 9 nap múlva. Egyértelműen NEM!!! tünetek. Az első tünet a kimaradt a vérzés, a második a pozitív tesz, az összes többi utána jön. Addig ezek menzesz jelek is lehetnek!
2019. szept. 17. 18:28
3/9 anonim válasza:
Ha felteszel egy hülye kérdést, miért vársz normális válaszokat??
Mellesleg te is tudod, hogy mekkora baromság, különben nem írnád oda, hogy normális váraszokat kérsz.
2019. szept. 17. 18:30
4/9 anonim válasza:
És a legszörnyűbb, hogy a 89 valószínűleg a születési éved. 30 évesen ennyit nem tudni...
2019. szept. 17. 18:36
5/9 anonim válasza:
Kb az ovulációd környékén érezhetted ezeket a dolgokat, ha 9 napod van a nemvártig. Barnás folyás, hasszúrkálás=fertőzés és érzékeny mell, hasszúrkálás=ovuláció. Emésztés megváltozása, émelygés=valami kisebb vírus vagy a hormonváltozások az ovuláció miatt. Az biztos, hogy nem terhesség miatt érzed ezeket, mert még nincs is mit érezned, ha 9 napod van a menstruációig!
2019. szept. 17. 18:39
6/9 anonim válasza:
Nem nőgyógyász kell neked, hanem gasztroenterológus.
2019. szept. 17. 18:39
7/9 anonim válasza:
A normális válaszom: Nem, ez ilyen koran képtelenség. Barnás folyasod lehet fertőzés, vagy hormongond is. Az hogy émelyegsz, hosszabb ideje tartó éhségnél lehetseges.
Szerintem jobban jarnál, ha első közben orvoshoz mennél, hogy kizarja a fertőzést vagy igazplja és kezelje.
A második, a megváltozott emesztés tényleg gasztróshoz tartozik, oda is menj el.
Vagy, ne figyelgesd magad és nem fogsz tüneteket beképzelni.
Egyet kell értenem az előttem szólókkal. Nem vagyok egy kötekedős típus de ha esetlwg tervezitek a babát,nem árt egy kicsit jobban felvilágosodni ezzel kapcsolatban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!