Mi ez a hóbort? Beágyazódási vérzés meg a hőgörbéből jóslás?
Miért nem tudnak beletörődni, hogy a negatív teszt az negatív, és nem terhesek? Mi értelme hiú ábrándokat kergetni nem létező terhességekről hőgörbe meg barnázás alapján?
Szomorú dolog, hogy valaki évek óta próbálkozik, de ez a buta erőlködés nevetséges, amit leművelnek.
Miért gondolják azt, hogy annyi bizonyított tény után valaki még azt mondja nekik, hogy igen, terhes vagy?
:D
Én is gondoltam már erre, és arra jutottam, egy alap biológia teszt kitöltése után kellene engedni kérdést kiírni ebbe a kategóriába :D
Amúgy nem tudom, nem értem ,hogy lehet ennyire "akarni".. Én is rohadtul akartam, nem is jött össze elsőre, de nem ültem a kanapén egész délután, és "éreztem" dolgokat.
:)
Miért, a pszichológus megtanítaná neki, hogy mitől negatív a negatív teszt, vagy hogy egyáltalán mikor lehet beágyazódás aktus után?
Azért aki azt hiszi hogy együttlét után egy nappal terhes, az azért menthetetlen kategória ha járna pszichológushoz ha nem.
4: nem, dehogy tanítaná meg. Azt tanítaná meg, hogyan kell feldolgozni, hogy
1. Nem fog első hónapban sikerülni
2. Nem fogja azonnal tudni, sikerült-e
3. Nem tudja felgyorsítani a dolgot
4. Keresnie kell egy kicseszett hobbit, hogy ne csak a gyerekgyártáson járjon az esze.
Na igen, a jövő szerdára nemvárom.. ( na ettől megint kikészülök), negatív a teszt, még lehet ebből baba? 🤣🤣
nemvárt előtt 2 nappal volt akinek pozi? és még 400 hasonló. éreztem a tüszőrepedést, mikor teszteljek, és nekem pont ez szokott eszembe jutni, hogy ők lesznek anyukák? akik egy természetes biológiai folyamatot nem képesek megérteni, majd kibírni hogy a természetes rendben zajló folyamatok a szükséges idő alatt lefolyjanak.
A kedvencem az volt a múltkor, mikor mensi előtt pár nappal már szeretett volna + tesztet lobogtatni a párjának, mert épp akkor volt a szülinapja és nagyon szép ajándék lett volna :) Bocsánat, befejeztem.
(véletlenül elküldtem)
...lehet-e ebből baba.
Da a másik véglet se jobb, mikor fél éve valaki megujjazott azzal a kezével amivel tegnap megmosta a kukiját, azóta ötször megjött, vajon terhes vagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!