Facelle idon túl?
Figyelt kérdés
Facelle teszten idon tul lehet valami ha negativ ?
Nagyon halvanyan mintha megjelent volna egy kis rozsaszin csik eloben jobban latszik . Szerintetek ?
2019. szept. 15. 17:57
11/18 anonim válasza:
Ne haragudj, ez negatív. Nemvárt napján tesztelj újból szerintem.
12/18 anonim válasza:
Szia ! Csináltál azota új tesztet? Az enyémen ma ugyan ilyen csík lett
13/18 A kérdező kommentje:
Szia . Tegnap delutan tudtam csinalni egy predictort . Negativ . Remelem hogy korai , 11 dpo volt tegnap . De nem ertem ,oke hogy halvany alig lathato . De rozsaszin nem gondolnam a reagens helyenek. Csinaltam mar rengeteg facellet semmi nem volt rajta .
Holnap akarok megint egy facellet . Mert erzem hogy van valami . ( mar voltam terhes ) vagy ciszta vagy baba . :( te ? Csinaltal ?
2019. szept. 17. 06:45
14/18 anonim válasza:
Ha nálad a tüszőrepedést követően 14 nap telik el a menstruációig akkor a Predictor Early-nek már ki kellett volna mutatnia. Valószínű hogy a reagens helyét látod a képen lévő teszten, mert ha egy ilyen pálcikás teszt megszárad pikk-pakk kiadja azt a bizonyos szellemcsíkot.
15/18 A kérdező kommentje:
Hat nemtudom . Ma van a nemvart napja . Meg semmi . Holnap tesztelek
2019. szept. 19. 12:06
16/18 anonim válasza:
Látom amit mondassz. Szerintem csak száradási csík. Nekem is ilyen szokott lenni :(
K.
17/18 A kérdező kommentje:
Száradási csík volt csak !
2019. szept. 27. 19:11
18/18 anonim válasza:
:(
Sajnálom kérdező, sok sikert kívánok nektek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!