Missed ab után mindenki fél újból teherbe esni, vagy csak én vagyok ilyen beszari?
Lassan lejár a 3 hónap türelmi idő. Nagyon szeretnénk babát, de egyenesen rettegek egy újabb vetéléstől. Ezt is nehezen viseltem, még egyszer nem élném túl.
Mit tanácsoltok, hogy a félelmem mérséklődjön?
Én is rettegtem a terhességtől, de nagyon vágytam rá.Mikor terhes lettem minden apró fájdalom,görcs,vagy egy-egy csepp vér alkalmával kétségbe estem és ideggörcs voltam hogy megint baj lesz.Aztán mikor már éreztem a picűr mozgását és egyre jobban kerekedett nőt a pocak a félelem lassan kezdett átmenni megnyugvásba örömbe kimondhatatlan boldogságba.Volt hogy eszembe jutott egy-két rossz dolog de gyorsan elhessegettem és pozitívumokkal tömtem tele az agyam :)
A fiam 13 hós.
Nekünk közel 10 hónap után sikerült teherbe esni az első után aki úgy döntött nem hozzánk akar születni. Nagyon megviselt az első baba elvesztése. Ugyanakkor szembe kellett nézzek a ténnyel, hogy nem vagyok ezzel egyedül és ilyesmi sajnos előfordul.
Én nagyon szkeptikus voltam és csak akkor ijedtem meg, amikor minden ok nélkül elkezdtem vérezni. Rohantunk a kórházba, és akkor láttuk először, 15 hetesen a kis mocorgó csöppségünket, hogy semmi baja...csak nagyon szépen megkért a doki és nagyon diszkréten is, hogy ne szexeljünk, mert veszélyeztetett terhes vagyok...most vagyunk a 25. hétben. Épp tegnap mondtam a férjemnek, hogy mindenféle szörnyű gondolataim vannak. Félek, hogy valami nem úgy megy ahogy kellene. Holott nincs rá okom. A kis töki boldogan lubickol és makk egészséges, erős. De én féltem. Nagyon.
El kell gyászolnod a kicsikét aki nem hozzátok született. Ne sürgesd az időt, hogy tudj örülni annak aki majd hozzátok akar jönni.
Én titokban tartottam, hogy babás vagyok eleinte, csak a főnököm tudta. Mindíg az járt az agyamban, hogy ameddig nincs vér, addig minden rendben van.
A férjem szerint pedig minden ok, mert a gyermek szörnyen megkínoz minden reggel - még most is!!!!!! ...róka.
Én mindíg könnyezem akárhányszor látom a kicsimet uh-n.
Imádom hallani ahogy a szíve dobog azt hallom minden 3. héten dokivizitkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!