Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most akkor becsapott a teszt?

Most akkor becsapott a teszt?

Figyelt kérdés

Tegnapi facelle esti pisibol, a rozsaszin ma reggeli Livsane.

[link]

Kezdek elszomorodni. :(

2019. szept. 10. 08:25
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
En vennek egy predictort. Nekem is ilyen volt a facelle, a predictor meg teljesen negativ es sajnos annak volt igaza. Nalad ne igy legyen!!
2019. szept. 12. 07:20
 22/25 A kérdező kommentje:
Nem kell vennem mar mert reggelre megjott... :( Soha tobbet facelle teszt..
2019. szept. 12. 09:23
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem a Facelle hibája ha elindult valami, azt kimutatra, de utána mégsem sikerült megmaradni a kis sejtcsomónak.

Nagyon sajnálom.

2019. szept. 12. 10:37
 24/25 A kérdező kommentje:
En is :( De uj honap uj remeny!
2019. szept. 12. 13:22
 25/25 anonim ***** válasza:
31%
Facelle nem megbízható, sok hasonló tesztem volt az utóbbi ciklusomba, már örültem, aztán megjött, és tudtam hogy nem mutat igazat, mert xepil full nega volt. Kiváncsiságból csináltam facellet miutáncelmúlt és az is ilyen lett, szóval sajna a facelle már nem megbízható, és sajnálom
2019. szept. 12. 21:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!