Miért nem erősödik a tesztem?
Kép esetleg róla??
De ha egyértelműen pozitív akkor felesleges tesztelgetni.
A teszt nem képes a hcg mennyiségét mérni.Vagyis vérvételből lehet megmondani duplázódik a hcg .A teszt nem erre való.
Ahogy az első írta, a tesztek nem képesek hcg mennyiséget mérni, mivel a vizeletben nem egyforma mennyiségben választódik ki. Nem mindegy mit és mennyit ittál, hányszor pisiltél, mennyit izzadtál. A vizelet koncentráltsága határozza meg elsősorban.
Erősödnie akkor kell, ha halványka lett az első és még jócskán mensi előtt tesztel az ember. Ha szépen látszik, akkor fölös tesztelgetni, van akinek sose látszik két erős egyforma csík. Mellesleg erősödés 3 naponta látszódik a teszten, nekem így volt. Nem várt napjáig extra halvány volt, majd nem várt napján szebben látszott, de nem erősödött minden nap.
Nyugodj meg, tesztelj egyet a 16. dpo-n és hívd a dokit két héttel későbbi időpontért. Ha nem nagyítóval kellett keresni a második csíkot, akkor megnyugodhatsz :)
Melyik a 14 dpo-s teszt??
A felső??
Mert szerintem erősebb egy kicsit a felső mint az alsó.
Óóó ezek egyértelműek és szépek, én nem aggódnék :) Ha halványabbak lennének azt mondanám izgulhatsz még, de ezek egyértelműek.
Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!