Ovulációtól tartó mellfájdalom (mensi előtt is szokott) egyre erösebben fáj, most vagyok a nemvárt előtt 4nappal. Volt igy valaki? Folyamatosan erösödött a mellfájdalom és végül pozit tesztelt?
Figyelt kérdés
2019. szept. 8. 14:00
11/19 A kérdező kommentje:
Reggel teszteltem egy negatívat 10es facelle-el ,persze tudtam.hogy negatív lesz,csak kiváncsi voltam. :) majd csütörtökön tesztelek ha nem.jön meg :) te mikor tesztelsz? :)
2019. szept. 9. 11:05
12/19 anonim válasza:
Ugye nekem még vissza van 8 napom, hát egyenlőre még várok,éreztem én hogy korábban volt az ovum. Párom azt mondta ne teszteljek addig ,amíg el nem jön a nemvárt napja :) de izgulok már. Lehet megint csalódni fogok, próbálom nem bele élni magam.
Írj ám hogy mi lett az eredmény meg hogy vannak e még tüneteid! ;)
13/19 anonim válasza:
Sajnos nem jelent semmit :(
Nekem 15én lenne a nemvárt. Cicik bedurranva, mellbimbó iszonyat érzékeny, éjjel kijárok pisilni, és én soha nem szoktam. Ma vagyok 11.dpon. Ovuteszt szerint pont jókor voltunk együtt. És az előbb megjött :(
Én feladom :(
14/19 anonim válasza:
Ne mááár:( ez vicc...mindíg azoknak jön összeakiknek nem kéne, de ne add fel!
15/19 A kérdező kommentje:
Sajnálom! :( új hónap új esély. 🍀
2019. szept. 10. 17:28
16/19 A kérdező kommentje:
Nemvárt elött egy nappal vagyok,a mellfájdalom egy kicsit enyhébb. Remélem nem lesz gond :(
2019. szept. 11. 07:26
17/19 anonim válasza:
Hát még mell fájdalom van, tegnap munka közben bal petefészkemnél percenkénti szúrások...most meg olyan érzés mint ha nehezebb lenne az alhasam. Lehet a menstruációra készülök :) 5 nap a menstruációig
19/19 anonim válasza:
Sziasztok! Mi a helyzet, csajok? Én most a ciklusom 23. napján vagyok, 34-35 napos ciklusaim vannak. A hónapban kb 1 héttel hamarabb volt ovum, amit a teszt is megerősített. Szóval pontosan jó időben voltunk együtt. Most már 3. napja nagyon fájnak a melleim, szinte leszakadnak, annyira. A menzeszemnek majd csak 23-án nem kellene megjönnie, szóval fogalmam sincs mi van. Ennyire brutál nem szokott fájni előtte és ilyen hamar sem volt peteérésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!