Ovu óta tartó, folyamatosan egyre erősödő mellfájdalom?
Figyelt kérdés
December 15-én voltam vizsgálaton és a doki akkor látott egy bármelyik pillanatban megrepedhető tüszőt.Másnap elkezdett fájni a mellem és azóta is fáj.Már ott tartok,hogy visítani bírnék ha a melltartó hozzáér.Tudom,hogy ez még nem jelent semmit,de azért fura mert nem volt még ilyen eddig.Félre ne értse tek,nem bebeszélni akarom magamnak a terhességet bár már nagyon szeretnék babát most nem lenne jó ha teherbe esnél.15-én le is lettünk tiltva a próbálkozásról,de 14. de. Együtt voltunk ami igencsak esélyes lehet...2016. dec. 27. 06:07
1/6 anonim válasza:
Már ovu másnapján elkezdett fájni a melled, ez nem terhestünet nálad. Egy terhesség sem jön létre ilyen villámgyorsasággal. Jókor volt az együttlét egyébként, tehát esélyes. Miért lettetek letiltva? Valami nincs rendben?
2/6 A kérdező kommentje:
Nem konkrétan arra gondoltam,hogy baba mert ismerem már jól a menetét hanem arra ha esetleg megtermékenyült ugyebár akkor küldi az infót,hogy tessék szépen termelni a profit mert talán lakó érkezik...
Januárba műtenek endoval,de nem konkrétan ezért lettünk letiltva hanem mert talált a méhembe is valamit,meg a méhen külső falán is lett egy mióma.Persze azóta nem voltunk együtt,de ez a 14-i aktus kicsit zavar...
2016. dec. 27. 06:18
3/6 A kérdező kommentje:
Nem a profit hanem a progit :)!Az elmúlt évek alatt egyszer se akartam,hogy megjöjjön és álmomban sem gondoltam volna,hogy egyszer a mensire vágyok...
2016. dec. 27. 06:20
4/6 anonim válasza:
Ha megtermékenyül, annak sincs semmi jele még legalább egy hétig. Sose gondoltam hogy ilyet írok majd, de kívánom hogy megjöjjön.
5/6 A kérdező kommentje:
Hát úgy tűnikvterhes vagyok..Több teszt halvány pozi....Na de majd meglátjuk :)
2016. dec. 28. 18:19
6/6 anonim válasza:
Uhh.. hát, kívánom a legjobbakat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!