Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ezek a tünetek vajon mikre...

Ezek a tünetek vajon mikre utalnak? Terhesseg is lehet?

Figyelt kérdés

2 hónapja voltunk egyutt megszakitva. Utana idoben megjott a menstruciom de masabb volt az állaga. Higabb es elenk piros. A következő hónapban is megjott hasonlóan. Azota folyamat enyhe alhasi fájdalmam van szedules hanyinger fejfajas. Csináltam ket tesztet is mindketto negativ. Vervetelen is voltam ott is negativ volt es a huvelyi uh nem lattak semmit. De en akkor sem vagyok nyugodt mert hallottam olyat h volt akinek 3honap mulva derült csak ki addig minden negatív volt.

Hova tudnék menni h kideruljon ha mégis terhesseg csak epp olyan helyen agyazodott be ahol annyira nem latszik az uhn?

2019. szept. 3. 11:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

A virust a vérből nem mondják meg. Csak ha baktérium van a véredben.

Ne képzelj be magadnak ilyeneket.

Ha terhes lennél mint már irtam, minden negativ teszt ellenére az orvosnak akkor is látnia kellene már hogy ott van!

Neked más problémád lesz! Hidd el!

2019. szept. 4. 11:47
 12/14 A kérdező kommentje:

Kb mindenhol azt olvasom h nem biztosak a tesztek volt akinek nem mutatta ki sokáig. :(

Az a bajom h olyanokat érzek amiket még soha eros hanyinger az intenzív szedules feszultseg indokolatlanul hasi diszkomfort erzes

2019. szept. 5. 12:32
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Ha ilyeneket érzel, fordulj orvoshoz, de NE DIAGNÓZISSAL!

millió egy bajod lehet, akár súlyosak is, és erre azon rugózol hogy biztos terhes vagy. A panaszaiddal orvoshoz kell fordulj de nem terhesség miatt.

2019. szept. 5. 15:07
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el hogy ez nem terhesség. És a tünetek sem.

Olvasni sok mindent lehet sok mindenről. Fele sem igaz amiket a neten lehet látni.

Vannak nagyon is megbizhato tesztek.

És 2019et irunk, nincs olyan shonográfus, vagy nőgyogyász aki ennyi idő után ne venné észre a terhességet.

Mennj orvoshoz! Komoly a baj!

2019. szept. 6. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!