Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha augusztus 20. -an volt...

Ha augusztus 20. -an volt peteeresem és akkor és előtte nap valamint utána nap is voltunk együtt a férjemmel, akkor ugye ha ma csinálok tesztet, akkor az még semmit nem mutatna?

Figyelt kérdés
Bocs, ha buta a kérdés, de még sosem próbálkoztunk babával azelőtt és nem tudom a teszt, mikortól mutatja ki a terhességet. Aki bántani, vagy kötözkodni akar jönni, inkább görgessen tovább!
2019. szept. 1. 13:27
 1/10 anonim ***** válasza:
vard meg a mensi napját.
2019. szept. 1. 13:34
 2/10 anonim ***** válasza:
23%

Nekem 10 nap után kimutatta, de én éreztem hogy terhes lettem, aktus utáni reggelen egyértelműen éreztem hogy az vagyok. Csak leteszteltem a tesztet. Nagyon nagyon halvány volt. Mensire még idő szerint egy hetet kellett volna várani.

Többedik terhesség volt, rutinos voltam.

Tizedik napon együtt, +tíz nap ututesztán teszt, ez így húsz. Pozitív teszt.

Nem mindegyik mutatja ki. Én a rossmanos legolcsóbb pálcikásat vettem. Rá egy hetére sem volt erősebb a csík. De nagyon halvány. Csináltál tesztet?

2019. szept. 1. 13:49
 3/10 anonim ***** válasza:
52%
Jó eséllyel nem mutatná, kár pazarolni a tesztet.
2019. szept. 1. 13:52
 4/10 A kérdező kommentje:
Csináltam. Gabriel tesztet. Én is azt hittem, hogy ez a hónap sikeres lesz, mert ovu teszteltem is és "jókor voltunk együtt". Aztán semmi második csík.
2019. szept. 1. 13:55
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom pontosan mikor lesz a menzesz napja mert hol 33,hol 35,hol 39 naposak a ciklusaim.
2019. szept. 1. 13:56
 6/10 anonim ***** válasza:
69%

Honnan tudod hogy 20-án volt ovuláció? Ovulációs teszttel nézted?

Ha tényleg akkor volt akkor kb 14 nap mire kimutathatja a teszt persze vannak érzékenyebb tesztek is, de változó hogy mikor van pontosan a beágyazódás, valakinek 7-8.nappal a lz ovuláció után, így nekik mar korabban mutathatja a teszt mint annak akinek csak a 10-12.nap agyazodik be a megtermekenyitett petesejt

2019. szept. 1. 15:13
 7/10 A kérdező kommentje:
Utolsó! Igen! Ovulációs tesztet használunk két hónapja.
2019. szept. 1. 15:21
 8/10 anonim ***** válasza:
69%
Attól hogy jókor vagytok együtt, még nem leszel terhes. Meglepően kevés százalékban lesz terhesség annak ellenére is egy aktusbol, hogy jókor vannak együtt és egészségesek mindketten. Ez nem így megy, sokkal több minden közrejátszik, amiről nem is tudunk. Szóval ne feszülj rá ennyire, nem tudod egyszerűen megtervezni ezt, jön majd magától, de garancia nincs rá
2019. szept. 1. 22:15
 9/10 A kérdező kommentje:
Tudom és igazad van abban, amit írsz. De már épp elég ideje próbálkozunk, hogy jöjjön a baba. Mindketten szerencsére egészségesek vagyunk, ezzel nincs baj. De próbálunk türelmesek lenni.
2019. szept. 1. 22:33
 10/10 anonim ***** válasza:
52%
Nekem a harmadik ovu tesztes hónapban sikerült és ez volt a hetedik próbálkozós hónap. Egészségügyileg minden rendben velünk és harminc alatt vagyunk. Az orvos azt mondta ez még az átlag, nem is afölötti idő volt. Csak ha az ember nagyon szeretne, akkor mindenhol hirtelen azt látja, hogy másoknak bezzeg rögtön összejött (tapasztalat), pedig ide is mennyien írnak, hogy két három év volt. Előző válaszoló voltam
2019. szept. 2. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!