Jól döntöttünk a párommal?
Sztem sem volt jó a döntés... :( sorry, de én teljesen abortusz ellenes vagyok...!! :( Én nem tudtam volna megölni azt a pici lényt, kisbabát... :( és Hiába mondja a sok nagyokos, hogy akkor még csak egy sejtkupac... Mert NEM AZ!! Főleg, ha nem lett volna lehetetlen a helyzeted...és lett volna aki segít..szóval nem értem...
25/L
Szia!
Jól döntöttél, még nagyon fiatal vagy az anyasághoz és a szex -hez is.
Ezentúl óvatosabban!!!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
1)a pároddal? nem ugy volt h rádhagyta a döntést?
2) bár lényegtelen de most 3-4 vagy 5-6 hetes vagy???
felelötlen....grrr
igen. olvastam a másik kérdésed is. nagyon fiatal vagy még, egy baba teljesen más irányba vinné az életed. vagy a szüleid nevelnék, amit írtad, hogy nem szeretnéd. én megértelek.
ne aggódj, lehet később gyereket. csak az a lényeg, hogy minél előbb végezzék el a beavatkozást. sajnálom a babát, de neki is jobb, ha most végezik el, mint hetekkel később.
remélem a szüleid melletted állnak majd és segítenek feldolgozni ezt a traumát.
Én is hasonlóan jártam. 17 évesen lettem nem várt terhes. A párom mindenképp akarta, de szerintem ő sem gondolt bele. Nem tartottam meg, pedig a családi környezet nálam is megengedte volna!
Azóta már 36 vagyok, a párom ugyanaz, a szerelem ugyanaz, van két gyönyörű egészséges gyermekem, a világ legjobb anyukája igyekszem lenni. Jó döntést hoztál! Az lett volna felelőtlen, ha valaki 15 évesen családot vállal és szül.
Azért máskor tényleg sokkal meggondoltabb légy !!
Kettővel ezelőttitől:
"sajnálom a babát, de neki is jobb, ha most végezik el, mint hetekkel később."
Nem tök mindegy annak a szerencsétlen babának, mikor ölik meg???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!