Egy hete késik, lehet terhesség?
Figyelt kérdés
Megszakítással védekezünk a párommal, tudom nem védekezés, erről nem kérek véleményt. Érezni szokta mikor kell kihúzni. 7 napja kellett volna megjönnie. Tegnap csináltam 1 tesztet, negatív lett. Lehet mégis terhesség? Baleset nem volt, nem emlékszünk ilyenre. Csináljak új tesztet, vagy valami más lehet a háttérben?2019. aug. 27. 18:41
1/10 anonim válasza:
Nem lehet terhesség, hiszen érezni szokta mikor kell kihúzni. Nem?
2/10 A kérdező kommentje:
Nem parázzuk túl a dolgot, ha úgy alakulna nem lenne baj. Normális válaszokat kérek ha lehet.
2019. aug. 27. 18:53
3/10 anonim válasza:
Egy hét késés után már pozi lenne a teszt szerintem. Inkább keress fel egy dokit, ha még egy hétig nem jön meg. Egyszer egyszer amúgy belefér egy kis késés, de ha rendszeresen előfordul, az jelezhet valami gondot.
4/10 anonim válasza:
Volt szex? Volt. Van 100%-os védekezési módszer? Nincs. Akkor lehet terhesség? Lehet.
5/10 anonim válasza:
Szerintem már mutatná a teszt ennyi idő után. Tesztelj egyet predictorral az eléggé megbízható.
6/10 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy terhes vagy, ennyi késés után pozitívnak kellene lennie. De ha biztosra akarsz menni, csinálj még egy tesztet.
7/10 anonim válasza:
Úgy látom, hogy a leszavazó mumus minden kérdés alatt megjelenik... 😂
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat. Én őket felfelé pontoztam. Azt elfelejtettem írni, hogy a mellbimbóim nagyon érzékenyek. Külföldön nyaralunk éppen, ezért kicsit nehéz teszteket venni.
2019. aug. 27. 20:48
9/10 anonim válasza:
Szia, szerintem csak szimplán később volt az ovud amiatt "késik". 7 évig védekeztünk így, szerintem ha maximálisan figyel a férfi akkor nagyon pici az esélye a terhességnek, szinte 0. Én nem hiszek ebben hogy az előváladéktól teherbe lehet esni, aki így járt, ott bizony egy kis ondó is jutott be.
10/10 anonim válasza:
Kérlek, kilences, ne reklámozd ezt a "védekezési módszert", mert sok tapasztalatlan olvassa az oldalt. Még a végén azt hiszik, hogy megbízható, és az ügyetlenségükből kifolyólag jönnek majd sorozatosan a "baleset volt, lehetek terhes?" kérdések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!