Szerintetek ezek lehetnek a terhesség jelei?
Hullámokban tör rám a hányinger , ma reggel úgy keltem hogy szinte minden izmom fáj , szúrkál a hasam alja , érzékenyebbek a melleim.
Csináltam tesztet de negatív lett. Még 1 hét van kb a nemvártig , szerintetek ?!
Előre is köszönöm !!
Akkor drága miért kérdeztél??
Már ne is haragudj.
Te jobban tudod!!
Én normálisan írtam .
Korai tünet max mell feszülés, mell érzékenység lehet. Illetve menses előtti tünetek. Olyan “olyan mintha meg akarna jönni” érzés. Hányinger csak később. Én egy hete teszteltem pozitívat. Menses előtti tüneteim voltak, illetve fájt / fáj a mellem. Valamint ingerlékeny voltam / vagyok.
Volt már egy terhességem, akkor ugyanilyen tüneteim voltak. Tudom, minden ember más és más, de a hányinger az nem ilyen korai tünet. Ráadásul rettenet korán teszteltél. Mensi (elmaradásának) napján érdemes legelőször, addig felesleges. Terhesség esetén van, hogy akkor is csak halványan mutatja a második csíkot, mert kevés még a HCG. Szóval just relax! ;)
Nagyjából 6 napig vándorol a zigótam, mire a méhbe fúrja magát. 7.napon kezdődik a beagyazódás ami kb. 3-5 napig tart.
Nálad még csak most kezdődik meg ha megvolt a megtermékenyítés.. Ilyenkor még nincs vizeletből kimutatható szintű HCG.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!