Ti láttok ezen vmit? Vagy csak a szemem káprázik?
Figyelt kérdés
Nagyon korai lenne,de kíváncsi voltam.11.DPO (tudom,tudom korai,ne bántsatok)2019. aug. 26. 08:33
21/32 A kérdező kommentje:
Szia Kedves utolsó!És neked babát jelzett végül?
2019. aug. 26. 12:34
22/32 anonim válasza:
Igen,csak egy héttel később fogant, szóval ez a teszt még negatív szerintem. De őszintén én minden hónapban látni véltem ilyen csíkot a tesztjeimen. Csak ebben a hónapban aztán szép lassan erősödni kezdett. De még a 3 nap késésnél csinált tesztre is azt mondtuk a férjemmel, hogy azért ne legyünk biztosak semmiben. (Két év próbálkozás után jött össze.)
23/32 anonim válasza:
Én is látok vmit! Valami halvány vonalka,de nem látni h van e színe. 2 nap múlva tesztelj megint!
24/32 Fiatallányka válasza:
Én is látom, bizom benne hogy erősödni fog. Tesztelj újra pár nap múlva.
Írj majd hogy mi volt! ☺️
25/32 anonim válasza:
Szia! Látom én is, de sajnos ez a teszt nagyon gyakran ilyen :( de azért persze szurkolok és kívánom hogy baba legyen :)
26/32 A kérdező kommentje:
Ugyan olyan a mai is.Csak mintha lenne ott vmi...
Több tesztet nem csinálok,csütörtökön kiderül.Addigra nem kéne megjönnie.Bár sztem a tesztnek akkor már most is egyértelműnek kéne,hogy legyen nem,ha baba van?
2019. aug. 27. 06:44
29/32 anonim válasza:
Ha látsz is rajta valamit, ne dőlj be neki.. az enyém erősebb volt és rózsaszín. 3 teszt is. A Predictor meg full negatív. Predictornak volt igaza.
Ez a kazettás Facelle egy sz,r
30/32 anonim válasza:
"Bár sztem a tesztnek akkor már most is egyértelműnek kéne,hogy legyen nem,ha baba van?"
Nem. Írtam fentebb, hogy nekem a nemvárt napján lett olyan a tesztem, amire már oda lehetett képzelni a csíkot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!