Ti láttok ezen vmit? Vagy csak a szemem káprázik?
Figyelt kérdés
Nagyon korai lenne,de kíváncsi voltam.11.DPO (tudom,tudom korai,ne bántsatok)2019. aug. 26. 08:33
11/32 anonim válasza:
Én pont a napokban csináltam ugyanilyen teszttel extra halványat. Az ilyen volt:
A tiédre inkább negatívat mondanék most, bár látom, mire gondolsz. Remélhetőleg pár nap múlva egyértelműbb lesz.
12/32 A kérdező kommentje:
Köszi kedves utolsó!A tieden nem kell meregetnem a szemem,látom :)
2019. aug. 26. 09:31
13/32 anonim válasza:
Az én tesztem ilyen volt 4 nappal menstruáció előtt,most 5 hónspos vagyok.Tehát nem tudom,nekrm 1 héttel később lett nagyon erős pozi.
Kb.mint a tiéd😅Élőben lehetett látni.
14/32 anonim válasza:
Én sem látom. Viszont Te magad is azt írod, hogy élőben látsz egy SZÜRKÉS valamit. Ha színe sincsen, akkor amit látni vélsz élőben, az is csak száradási csík, hiszen ha halvány pozitív lenne, akkor lenne színe. Ez egy negatív teszt egyelőre.
16/32 anonim válasza:
Mintha lenne ott valami, de ebből még bármi lehet, ne éld bele magad.
18/32 anonim válasza:
Nincs ott semmi, ez negatív, túl korán teszteltél..
19/32 anonim válasza:
Nekem ez száradási csíknak tünik, de ki tudja, mi lesz belöle. Nekem ugyanez a teszt nemvárt napján lett nagyon halvány pozi, azt hittem, kémiai lesz megint, de a köv. 1 hétben fokozatosan erösödött és nemvárt után 1 héttel lett erös pozi.
20/32 anonim válasza:
Ezt a nem várt napján csináltam:
Ugyanilyen teszt, még szét is szedtem, mint a mellékelt ábra mutatja, mert valamit láttam rajta. De ez kb ugyanolyan mint a tiéd, hogy maradhat is ilyen, vagy el is indulhat valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!