Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen gyógyszert lehetne...

Milyen gyógyszert lehetne szedni, amitől teherbe lehet esni?

Figyelt kérdés
16 nap késés után megjött. nagyon szomorú vagyok. szeretnénk minél hamarabb kisbabát de most se jött össze.
2007. dec. 9. 12:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Menj és besze´lj az orvosoddal.Ö tudni fogja,hogy mire lesz szükséged.Ne aggódj,lazíts,és sikerülni fog.Nekünk egy évbe került.

Csak nyugi.

34hetes kismama.

2007. dec. 9. 12:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Pont ugyanígy vagyok én is. Most egy homeos szert próbálok ki. Magyarországon nehéz beszerezni. Ajánlom ez a honlapot [link]

Sok sikert!

2007. dec. 9. 14:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Különbféle vitaminokat fel tud írni a doki, vagy hormonálisan tud segíteni gyógyszerral, injekcióval, de ehhez kell 1 év sikertelen próbálkozás. Menj el dokihoz, ő úgy is tájékoztat.
2007. dec. 9. 15:55
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Nekem első hónapban sikerült teherbe esnem a törpemikroszkóp segítségével illetve a palástfű teával amit a babatervezők otthona oldalon megtalálsz.Gyógynövényboltban kapható 300 ft körül.Ne görcsölj rajta majd sikerül.Szorítok.
2007. dec. 9. 16:09
 5/5 anonim ***** válasza:
nekem 23 napot kesett es megjott.teherbe esni nem gyogyszertol lehet hanem spermiumtol,es minel inkabb gorcsolsz annal kevesbe fog sikerulni.alt egy ev utan hormongyogyszereket ad a doki,clostilbegyt,stb....de csak indololt esetben.az hogy te aztmondod hogy nem jon ossze pedig szeretned az keves hozza,sajnos:(
2007. dec. 10. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!