Kép linkelve, nézzétek meg kérlek, szerintetek?
11/20 A kérdező kommentje:
egy nőgyógyászhoz járok,de tegnap a sűrgösségin voltunk,és nem mondott semmit az ég világon a nő,azt mondta van akinek megjön,biztos a mensi közeli időszakban termékenyült meg,és 1 hét múlva menjek vissza akkor az én dokim is rendel majd,és ő vizsgáljon meg.ennyi az össz válasz amit kaptam.
szerintem csinálj még egy tesztet, hogy most mi a helyzet. a hcg lassan ürül ki, úgyhogy ha terhes voltál/vagy, akkor ki fogja mutatni.
2010. júl. 13. 15:31
OK, harmadszor írom, hogy a vérzés és a görcs koraterhesség alatt általában méhenkívülire utal, ami egy potenciálisan életveszélyes állapot. Én a helyedben nem lennék nyugodt, hanem visszamennék, hogy normálisan vizsgáljanak meg és zárják ki a méhenkívülit. Segíteni akarok, nem b*sztatni téged.
2010. júl. 13. 15:35
15:35 egyetértek veled.
Anyukámat az utcáról szedték össze, több liternyi vérveszeteséggel. (még előttem) szerencsésen alakult az egész, de történhetett volna másképp is
2010. júl. 13. 15:37
15/20 A kérdező kommentje:
a párom is mondja hogy még ma menjünk vissza az ügyeletre,de nem igazán szeretném azt hogy megint az a doki vizsgáljon meg,hívogatom azén dokim és holnapra remélhetőleg betud tenni,eddig mindig megoldotta ha sűrgössen kellett. közbe itt a színes annak aki kérte
[link]
ilyen kék tesztet még nem is láttam. ez egyértelmű +. menj vissza minél előbb és legyél kicsit erőszakosabb, mint Anyukám volt anno. (őt is hazaküldték azzal, hogy nem terhes, csak biztos beképzeli magának. a + tesztre legyintettek)
2010. júl. 13. 15:43
Én is így jártam majdnem 1évvel ezelőtt!!Én is pozitívat teszteltem aztán 3nap múlva megjött nagy görcsökkel és nagyon véreztem!!Be a kórházba!!Haza küldtek másnap egész nap szédültem meg már remegtem a fájdalomtól!!Délután össze estem!!Mentő vitt be a kórházba ahol kikapartak!!:(
Én a helyedben senkire nem várnék még egy napot sem!!Sem az orvosomra és arra sem hogy majd elmúlik!!Jobb félni mint megijedni!!
2010. júl. 13. 15:56
Szeintem is keress most egy nőgyógyászt!
2010. júl. 13. 16:29
Szia!
Ez, pozi teszt!
Keresd fel a nőgyógyászod sűrgősen!
2010. júl. 13. 16:35
Mindenképpen fordulj orvoshoz! Sajnos, én is hasonlóan jártam. Pozitív tesztet követően 5 nappal görcsök, irány az ügyelet. Aznap vérvétel, kimutatta a HCG-t. Másnap erős vérzés=vetélés.
2010. júl. 13. 17:00
Kapcsolódó kérdések: