Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért borulhatott fel a...

Miért borulhatott fel a ciklusom mióta próbálkozunk a babával?

Figyelt kérdés
32 napos volt eddig a ciklusom , május óta próbálkozunk a babával és mióta próbálkozunk felborult a rendszer , volt hogy 35 napra jött meg volt , hogy 30 - app szerint - ami ugye átlagot számolt ma nem kellene megjönnie , de ha a normál ciklusomhoz nézem ami eddig volt ez ma már a 34. nap. Ovum aug. 7én volt ( elvileg ) előtte is és utána is voltunk együtt ill. aznap is. A mellem is fáj , eddig viszont mindig csak az egyik fájt mielőtt megjött , most mindkettő fáj és nem is érzem úgy , hogy megfog jönni , de tegnapi X epil teszt negatív lett.
2019. aug. 22. 10:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Előtte szedtél fogamzásgátlót?
2019. aug. 22. 10:30
 2/8 khniki ***** válasza:
100%
Mindenkinek megborul a ciklusa az első próbálkozós hónapokban. Nem kell megijedni tőle.
2019. aug. 22. 10:30
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem szedtem soha fog.gátlót :)
2019. aug. 22. 10:34
 4/8 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem azért mert annyira rágörcsölsz az egészre. A ciklusra abszolút kihat azérzelmeid.
2019. aug. 22. 10:36
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is nagyon sokaknak borul. Elméletem szerint simán attól, hogy most figyeled magad, amit a szervezeted stresszként él meg, illetve a nagyagyaddal akarod irányítani azt, ami eddig "magától" működött (kb. olyan, mint amikor tudatosan lélegzel.)
2019. aug. 22. 10:48
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Konrkètan nem tudom èn sem, mièrt borul a ciklus, (pár hónapja nekem is volt egy ugyan ilyen kèrdèsem), de mostanra visszaállt szèpen. A mostani már a 6.próbálkozós ciklus, kb a 4.nèl állt vissza pontosra.
2019. aug. 22. 12:54
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is hosszabbodtak a ciklusok amikor babát terveztünk. Szerintem sok mindenkinél előfordul.
2019. aug. 22. 13:40
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!! :)
2019. aug. 22. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!