Nagyon kis halovány a teszt. Lehet belőle baba?
Figyelt kérdés
Lombik beültetés után vagyunk 7nappal, 2 napja nagyon kis halovány de azért látni a 2.csíkot. Vajon ebből lehet baba? Talán a leg mininálisabbat erősödött a mai reggelre. Nem akarom elvesziteni a reményt bízom a pinduromban. Volt valaki már akinek igy lett baba? :(2019. aug. 20. 09:41
11/38 anonim 

válasza:

Érdemben nem tudok hozzászólni, de nagyon drukkolok nektek!!🤞🤞
12/38 A kérdező kommentje:
Köszi 🙏💖👶
2019. aug. 20. 11:05
13/38 anonim 

válasza:

Melyik oldalról rendeltél neten? Én a helyedben megprobálnám prediktor early vagy facelle esetleg gabriell tesztel. Ezeket én napközben is csináltam és sokkal erősebb volt akkor, mint a netről rendelt vacak. Sokan szidják ezeket a one-step-et.akár tesztcsik akár vizeletsugaras
15/38 anonim 

válasza:

Igaz természetes úton fogant, ha lehet így nevezni, de nekem is nagyon nagyon halvány volt a második csík. Aztán rá egy hétre már szép, egyértelmű csík volt. 😁 Drukkolok.
16/38 A kérdező kommentje:
Képet nem csináltam már nincs meg a teszt még Gabriel van itthon, lehet azt kellett volna megcsinálnom.
2019. aug. 20. 11:47
17/38 anonim 

válasza:

Próbáld meg csináld meg. Ha ott a csik akkor szerintem mindegy mikor csinálod. Nekem napközben a gabriel erősebb lett mint ezek reggel. Megy a drukk🙏
18/38 A kérdező kommentje:
Mennyi időt kell varni 2 pisilés között hogy jobban mutassa ha van baba?
2019. aug. 20. 12:17
19/38 anonim 

válasza:

Én akkor pisiltem amikor kellett. Nem tartottam vissza órákig csak ezért.
20/38 anonim 

válasza:

Reggeli elso pisibol probald meg! :)
Drukkolok! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!