Egy hete késik, krémes fehér folyásom van, megfog jönni érzés. Barátcserje kapszulát szedek, terhességi teszt negatív. Miről lehet szó?
Hehe, aranyos az utolsó üzeneted! Őszinte leszek veled! Most én 26 éves vagyok, 17 éves kortól egészen tavaly januárig fogamzásgátlót szedtem, szedem most is, de akkor elsőnek mondta doki, hogy szüneteltetni kéne 3 hónapig. Illetve én kérdeztem rá, hogy nem kellene szünet? Sosem mondta egy orvos sem, pedig az évek során már 4-et is kipróbáltam. Lényeg, hogy nekem is nem telt el egy hónap szünet, és elkezdödött a folyás, nekem nem fehér, inkább átlátszó takonyszerű, sőt úgy éreztem, mintha szagom lenne. Egyre kellemetlenebb volt,a mennyisége egy menstruációval ért fel, így dolgozni elég kényelmetlen volt. Kezdtem vepánikolni is, hogy biztosan a szagot más is érzi. Aztán kiderült, hogy egyáltalán. A legközelebbi emberekkel beszélgettem erről. Aztán édesanyámnak hirtelen eszébe jutott, hogy anno babaprojekt előtt, mikor letette a fogamzásgátlót, rémlik neki is vmi ilyesmi.
Aztán egyre jobban kívántam a szexet. Vhogy úgy fogalmaztam, hogy olyan voltam, mint egy bagzó macska. Mintha így pótolta volna be a testem azt a sok évnyi fogamzásgátlós tompítást. Lehet akkor volt épp peteérés. Aztán 2. hónap már nem volt ennyire durva, pedig már majdnem orvoshoz mentem vele, hogy ki tudja mi bajom van. Aztán hát én így raktam össze a képet, hogy ez lehet a dologban. 🙂 Neked azóta változás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!