Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem késő még egy újabb gyereke...

Nem késő még egy újabb gyereket vállalni? Van már két gyerekünk,6 és 8 évesek. Mostanában gondolkoztunk rajta, hogy még szeretnénk egy harmadikat is.

Figyelt kérdés
38 éves vagyok. Nem késő még egy újabb babát vállalni? Mire megszületne talán már 40 év körül leszek. Tudom, hogy van, aki első gyereket vállal ebben a korban, de én valahogy mégis félek,hogy elszalasztottam a lehetőséget.
2019. aug. 13. 18:05
1 2
 11/15 khniki ***** válasza:
100%
Én simán vállalnám, de nem erőltetném. Úgy értem, szabnék egy határidőt, hogy teszem azt 1,5 év alatt ha összejön, oké, ha nem, skkor hagyjuk.
2019. aug. 14. 13:31
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Jó többféle véleményt olvasni! Nehéz döntés... remélem hamar sikerül 😊
2019. aug. 14. 20:13
 13/15 A kérdező kommentje:
Mármint hamar sikerül dönteni! 😊
2019. aug. 14. 20:14
 14/15 anonim válasza:
79%
Én úgy írok Neked, hogy késői gyerek vagyok :) Amikor én megszülettem, Édesanyám 35 volt, Édesapám 40, Bátyám 14, Nővérem pedig 11. Sokáig nem volt semmi közös bennünk a testvéreimmel, olyan volt mintha négy felnőtt között nőnék fel. Aztán elmúltam 18, egyetemre mentem, és a Nővéremmel egyre jobb és jobb lett a kapcsolatunk. Mára már legjobb barátnők vagyunk, hiába a 11 év. :) Édesanyám is rengetegszer elmondja, hogy mennyire jót tett Neki, hogy voltam én, nem hagytam korán megöregedni, visszafiatalítottam. :) Ha vágytok a babára, nem érdemes habozni. Édesanyámnál azért nem lett utánam még egy, mert félt, hogy mit gondolnak majd a faluban. :D Máig bánja.
2019. aug. 23. 12:49
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó választ! Jó ebből a szemszögből is látni a dolgot. 😊
2019. aug. 25. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!