Nem késő még egy újabb gyereket vállalni? Van már két gyerekünk,6 és 8 évesek. Mostanában gondolkoztunk rajta, hogy még szeretnénk egy harmadikat is.
Ugyan ezt érzem 36 évesen a negyedik gyerek kapcsán :/
Csakis ti dönthettek ebben. Engem nem bigasztal, hogy mások ekkor kezdik :(
Valamiért motoszkál benned, mióta érzed ezt?
Én 35 leszek idén és a második babán vacillalok. Úgy gondolom, h az év végén abbahagyom a gyógyszert és meglátjuk 39 éves koromig próbálkozunk ha nem jönne össze akkor is boldogak leszünk a most hatéves gyermekünkkel.
Kételyek mindig lesznek én az elsőnél is sokat agyaltam, hol úgy éreztem h igen akarom hol pedig h nem is baj h nincs.
Milyen aggályaid vannak különben ?
Az anyagi helyzetünk rendezett. A munka és a stressz miatt gondoltam eddig, hogy nem fér bele egy harmadik gyerek az életünkbe. De az utóbbi 1-2 évben sokat "lazultam", nem hagyom, hogy kizsigereljenek, tudok nemet mondani. Ezzel sok energiám szabadult fel és a gyerekre is több az időm. Bőven beleférne egy újabb baba.
Ami mégis visszahúz főként, azok az egészségügyi kockázatok. Öreg vagyok már ehhez?! Egészséges lesz a baba? Ezek motoszkálnak néha bennem. Máskor meg reálisan látom, hogy nyílván van egy magasabb kockázat, de az fiatalabb korban is van és akkor sem aggódtam rajta, mert így nem lehet élni, bízni kell.
Gratulálok az ikrekhez, jó egészséget nektek!
Hát azért ha kettőből négy gyerekesek lennénk egyből... nem is tudom, meglepődnék. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!