Vajon mitol lehet? Lukteto erzes a mehben (bovebben leirasban)
Eloszir is bocsi hogy ekezetek nelkul de kulfoldrol irok.
Mar 2 napja hogy lukteto erzes van a mehemben, a bal oldalon.
Lassan 12 napja kesik, amikor 1 napja kesett csinaltam egy tesztet de az negativ lett szoval nem tudom...
Ezeken a napokon volt hogy ereztem parszor mintha meg akarna jonni de semmi.
Egy par alkalommal volt hogy emelyegtem, fajt a fejem de semmi mas.
Kihuzasos modszerrel "vedekezunk", mert ugye az nem igazan vedekezes. Tisztaban vagyunk a kockazattal a terhessegre de ha esetleg az leszek akkor sincs gond, ugyanis mind a ketten szeretnenk babat es hamarosan el akarunk kezdeni elesben probalkozni.
Azt tudni kell hogy 2 honapja hagytam abba a tablettat es elotte sem volt idoben a havim, mindig kesett.
Erdemes lenne meg egy tesztet megcsinalni szerintetek? Kicsit remenykedem hogy pozitiv legyen az az igazsag, de mi van ha megsem az?
Szerintem csinálj egyet ez érzékeny fajtával és kiderül holnapi első pisiből.
Ha mégsem az?! Nincs semmi, majd sikerül a következőben vagy az azutániban
3-as.
Veletlenul kattintottam a kiemelesre.
Egyebkent amikor ezt ki irtam utana meg 31 napot vartam arra hogy meg jojjon (szoval 43 napot kesett,vagyis amikor megjott akkor mar a masodiknak kellett volna jojjon) 2x voltam ultrahangon - a masodiknak varom az eredmenyet, aztan megint irany a doki ha az meg van.
Aztan majd latjuk mi a teendo...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!