Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 11 nap késés, lehet terhes a...

11 nap késés, lehet terhes a barátnőm?

Figyelt kérdés

Nagyon kétségbe vagyok esve. MINDEN alkalommal használtunk óvszert, azonban ennyit még SOHA nem késett neki. A tesztek (összesen 4 eddig) mind negatívak. De akkor mégis miért nem jön már meg neki?

Nagyon nem szeretnék gyereket tőle és szerintem ő se tőlem, mert az utóbbi időben már igen nagy ellentétek adódtak a kapcsolatunkban, és ha nem lenne ez az egész, már valószínűleg szakítottunk volna...

2019. aug. 9. 22:36
 1/3 anonim ***** válasza:
76%
11 nap keses utan ki kellene mutatnia a tesztnek, ultrahangnak is. Ha attol megnyugszik, menjen el nogyogyaszhoz, tud adni olyan gyogyszert, amitol megjon neki.
2019. aug. 9. 22:37
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Attól is függ, hogy mikor tesztelt. Ha az elmúlt két-három napban volt legalább egy negatív teszt, akkor nem valószínű, hogy terhes. Menjen el nőgyógyászhoz, azt tudom tanácsolni.
2019. aug. 9. 22:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Az utolso egyuttlettol szamitott 2 het utam ha negativ a teszt akkor nem terhes. Nogyogyaszt javaslok en is
2019. aug. 10. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!