Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Este lehet tesztelni?

Este lehet tesztelni?

Figyelt kérdés
A tesztekre szinte mindegyikre az van írva, hogy a nap bármely szakában. Ha este csinálom akkro valós eredményt mutathat?
2007. dec. 8. 20:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha kb. 6-7 héten teszed azt, hogy este tesztelsz, 80% hogy valós eredményt mutat.

A terhesség elején viszont a vizeletben reggel nagyobb koncentrációban van terheségi hormon, mint este. Így előforudlhat az elején, hogy reggel pozitív este negatív.

2007. dec. 8. 21:21
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a legbiztosabb akkor is a reggeli vizelet, mert abban már jobban kimutatható a hormon.
2007. dec. 9. 00:49
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

A legjobb a reggeli vizelet, mert az az első, addig nem ettél, nem ittál semmit, ami esetleg lúgosíthatná a vizeletet.

Este felé már érhetnek olyan hatások, amik a terhesség korai szakaszában, esetleg nem mutatják ki a terhességet. De ha már késik 1 hetet, akkor elég HCG hormonnak kell lennie a szervezetedben, és ezt este is ki kell mutatnia.

2007. dec. 9. 16:00
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
egyetertek az elottem szolokkal,de ha mar vagy kb 8 hetes akkor az esti is jo.persze lehet hogy mar korabban is jot mutat de biztos ami biztos.en 20 nappal az aktus utan csinaltam delutan es pozitiv lett,csinald reggel,szerintem
2007. dec. 10. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!