Mi lehet a gond? Következő menstruáció előtt egy héttel pici barnás folyasom volt, tobbi lent.
Figyelt kérdés
Esedékes menstruáció előtt egy héttel keves barnás folyasom volt. Következő nap csak WC papíron volt nyoma, az azutáni napon pedig már csak egy kis pötty maradt a papíron. Elvileg 4 nap múlva lenne esedékes a menstruáció. Fogamzásgátlót 2 hónapja hagytam abba. Akinek van tapasztalata, vagy ért a témához, kérem írja meg mi lehet a probléma. Bekavart a gyógyszer elhagyása? Szükséges orvoshoz menni? Köszönöm a válaszokat előre is.2019. aug. 7. 11:26
1/2 anonim válasza:
Mikor hagytad abba a gyógyszert? Valószínűleg az lesz a probléma, kell pár hónap amíg a szervezet helyreáll, rendeződnek a hormonok
2/2 A kérdező kommentje:
Fent 2 hónapot írtam de rosszul emlékeztem, 3 hónapja hagytam abba. Eddig minden normális volt az előző két ciklusban
2019. aug. 7. 15:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!