Új munkahelyem lesz jövőhét hétfőtől.3 hónap próbaidővel, de viszont lesz lombikunk is, mert szeretnénk babát, és ez a próbaidő alatt lesz, ha minden igaz. Kirúghatnak?
Azt tudom, hogy rendes munkaidő alatt nem rúghatnak ki, ha elmondom, h lombikos vagyok.
És próbaidő alatt?
Kérem szépen, csak az válaszoljon, aki tényleg tudja, és nem a "rendes"terhesség sémáját írja, mert nem ugyanaz a kettő.
Köszi!!!
Igen, én a Te véleményedet osztom:)
Nem véletlen mondják az orvosok, hogy FEKÜDNI KELL!!
Köszi a választ!
Nehogy már azt mond attól függ a lombik,h 3-hétig fekszel!!!
Ismerek olyat aki feküdt nem csinált semmit sem ...mintha beteg lenne és nem egy lombikja volt már pedig igazán kikímélte magát.
És ehhez nem kell jósnak lenni mert nem azt mondtam,h már pedig így nem fog sikerülni.
Csak nem a fekvés függvénye!!!
De a fekvés függvénye Drága!
Szerinted miért mondják az orvosok a szigorú fekvést???
És mi az h kikímélte magát??
Egy lombik nem vicc, vagy holmi kis bolha csípés!!!
Látod nem hagyja rá...
Majd ő megmondja, kinek mit kell tennie lombik után...
Nem védem a vitatkozót, de abban igazat adok neki, hogy a doki néha túloz, persze a te érdeked miatt.(nem volt szerencsére lombikom soha), de PL van egy 15 hós kisbabám most vagyok terhes a tesóval, és nekem a dokim, azt mondta, hogy ne emelgessem a nagyot, hát ez nagyon jó lenne ha megtehetném, de nem tudom pl: be kell rakni az etetőszékbe, a kiságyába stb. és gondolom rajtam kívül sok anyukának van ez a problémája, de mégis egészségesen megszületik a tesó. Így ha te megteheted, hogy nem dolgozol akkor az csak jó.
Kérdésedre a válaszom: kirúghatnak próbaidő alatt, de esetleg , ha kiíratod magadat a dokival, hogy beteg vagy lehet ki tudod húzni a próbaidő végéig, vagy csak 2 hetet aztán visszamész dolgozni és esetleg utána megint egy hétre kiíratod magad vmilyen betegséggel.
Szia!
Ha nem volt lombikod, akkor erről nem tudsz nyilatkozni.
Ne keverjük már össze a síma terhességet, a lombikkal!
Az egy művi beavatkozás, naponta TÖBB injekciót nyomsz magadba, stb, stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!