A pregnasens teszt vágott már át valakit? Volt téves pozitív valakinek?
Figyelt kérdés
Mert én teszteltem vele az nap mikor meg kelet volna jönni-e és a második csík halvány de látszik nem csak én látom és 3 percen belül megjelent. Amúgy 10-re nem vártam. Ma pedig csináltam egy gabrielt és tök nega de menzi sehol. Szerintetek? Most mit csináljak? Olyan rossz kedvem lett nekem meg a páromnak is.2010. júl. 12. 14:37
1/5 A kérdező kommentje:
Bocsi és azt elfelejtettem hogy a gabrielnél a második csík helyén csak fehér csík van
2010. júl. 12. 14:38
2/5 anonim válasza:
Szia! Szerintem babát vársz. Próbáld ki a Qupido tesztet. Ha volt már egy pozitív és azóta nem volt vérzésed, akkor valószínűleg tényleg baba, csak úgy nem tűnik el a HCG a szervezetből, szóval irány az újabb teszt :) Vagy van otthon? Drukkolok! :)
3/5 A kérdező kommentje:
szia nincs itthon. akkor kipróbálok még egyet. köszi a választ
2010. júl. 12. 15:46
4/5 anonim válasza:
Szerintem is vegyél egy másfajtát még és újból csináld meg.
Szerintem ha már az időn belül pozi lett akkor valszeg baba van a dologban!
Írj majd..
5/5 A kérdező kommentje:
ok megírom majd.
köszi nektek hogy segítetek!
2010. júl. 12. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!