Nagy eséllyel teherbe eshetek?
Figyelt kérdés
Együtt voltunk párommal nemrég. Amikor leveszi a gumit mindig vizzel ellenőrizni szokta. Ezt tette mostis, viszont akkor láttuk hogy 3-4 tűhegynyi lyuk van rajt. Van esély igy teherbe esni?2019. aug. 5. 01:59
11/15 A kérdező kommentje:
9-es ez érdekes, amit irsz. Ugyanis "ha kilyukad akkor ki is hasad" ezt te miből tudod 100%? Mivel ezen is volt lyuk, nem hasadt tovább... Tehát ez a feltevésed megdőlt. És az sem normális ha azt irja valaki ,hogy ki lett szúrva... De ha valaki ezzel is szorakozik,azis lyuk "ami tovább kellene állitásod szerint hasadnia." Amugy nem ,nem lett kiszúrva...
2019. aug. 5. 12:27
12/15 anonim válasza:
A boltban előfordulhat, hogy kiszúrja pár nagymenő hülyegyerek.
13/15 A kérdező kommentje:
Mondjuk ez igaz🙁
2019. aug. 5. 17:32
14/15 anonim válasza:
Nézd, 20 éve védekezek gumival, sosem volt lyukas láthatóan, pedig nem hülyéskedek utána a vízzel. És mivel be van csomagolva, a boltban nem lyukaszthatták ki. Szerintem egyszerűen rosszul láttad. Onnan tudom, hogy hasad, hogy azt mondja a gyártó, én elhiszem, sose láttam olyan gumit, amin volt 3 pici lyuk, viszont ha a párod tűt szúrt bele, akkor szerintem nem hasad.
15/15 A kérdező kommentje:
Lehet rosszul láttam. De ennyire?
2019. aug. 5. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!